Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να προβάλλετε άμεσα, δυναμικά και αποτελεσματικά την επιχείρησή σας, με ένα οπτικό προϊόν που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε

Το atstudio είναι ένα δημιουργικό γραφείο που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της γραφιστικής και της οπτικής επικοινωνίας από το 2015.

H ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, με πολυετή εμπειρία στους χώρους της εταιρικής ταυτότητας, της συσκευασίας και της δημιουργίας ιστοσελίδων.

Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να μιλήσουμε και να οραματιστούμε αυτό που ο κάθε πελάτης θέλει και έχει ανάγκη, για την απόλυτα επιτυχημένη προβολή και διαφήμιση της επιχείρησής του, ένα αποτέλεσμα μοναδικό και αποκλειστικά φτιαγμένο στα μέτρα, τις επιθυμίες και τις δυνατότητές του.

alexandra tasoula

Ας γνωριστούμε καλύτερα

 

Ονομάζομαι Αλεξάνδρα Τασούλα. Λατρεύω την απλότητα της γεωμετρίας, την τέχνη της ισορροπίας, την αρμονία του χρώματος και την δυναμική της οπτικής επικοινωνίας.

 

Ο σχεδιασμός ενός brand – είτε αυτό αφορά λογότυπο, συσκευασία ή ιστοσελίδα – αποτελεί για μένα ιδιαίτερη πρόκληση. Είναι σαν να ξεκινάω τους κανόνες απ’ την αρχή… να βρω… να συνθέσω… στοιχεία, πληροφορίες και σχήματα για να δημιουργήσω μια νέα, μοναδική εικόνα που θα επικοινωνήσει με σεβασμό και συνέπεια αυτό που εσείς πρεσβεύετε.

Find me here

     

 

Στην γεμάτη και θορυβώδη αγορά, έχουμε ελάχιστα δευτερόλεπτα στη διάθεσή μας για να επικοινωνήσουμε το brand! Ας το εκμεταλλευτούμε!

Διακρίσεις

Favourite Design 28.02.20 Melo  // Logo Design → περισσότερα

Favourite Design 11.02.19 Exotic Cars  // Logo Design → περισσότερα

Favourite Design 20.02.18  Antonis Koimas // Logo Design → περισσότερα

Design and Design 2017 Ivako // Logo Design

Favourite Design 24.05.17 Nutrition Balance // Logo Design→ περισσότερα