Ας γνωριστούμε καλύτερα

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να προβάλλετε άμεσα, δυναμικά και αποτελεσματικά την επιχείρησή σας, κάνοντας εικόνα το όνειρό σας!

Aς μιλήσουμε λίγο για μας…

Η ομάδα atstudio είμαστε ένα δημιουργικό atelier που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της γραφιστικής και της οπτικής επικοινωνίας (visual communication).

Την ομάδα μας αποτελούν εξειδικευμένοι συνεργάτες, με πολυετή προσωπική εμπειρία στους χώρους της διαφήμισης, της δημιουργίας λογoτύπου, της εταιρικής ταυτότητας, της συσκευασίας και της δημιουργίας ιστοσελίδων.

Η οικογένεια του atstudio δημιουργήθηκε με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες και προσωπικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, με τελικό αποτέλεσμα την απόλυτη επιτυχία και πραγματοποίηση των επιθυμιών τους.

Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να μιλήσουμε και να οραματιστούμε αυτό που ο κάθε πελάτης θέλει και έχει ανάγκη, για την απόλυτα επιτυχημένη προβολή και διαφήμιση της επιχείρησής του, ένα αποτέλεσμα μοναδικό και αποκλειστικά φτιαγμένο στα μέτρα, τις επιθυμίες και τις δυνατότητές του.

Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε το όνειρό σας, να προβάλλετε την επιχείρησή σας άμεσα, δυναμικά και αποτελεσματικά με ένα οπτικό προϊόν που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Διακρίσεις

Favourite Design 11.02.19 Exotic Cars  // Logo Design → περισσότερα

Favourite Design 20.02.18  Antonis Koimas // Logo Design → περισσότερα

Design and Design 2017 Ivako // Logo Design

Favourite Design 24.05.17 Nutrition Balance // Logo Design→ περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΑΤΤΙΚΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

T +30 2299 400483
Κ +30 697 200 5949
E info@atstudio.gr

Newsletter

Keep in touch