Λογότυπο

Εταιρική Ταυτότητα

Η ομάδα μας είναι κοντά σας για να δημιουργήσουμε μαζί ένα μοναδικό και δυναμικό λογότυπο για την επιχείρησή σας. Ένα σήμα που θα σας κάνει να διαφοροποιηθείτε στην αγορά, θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και θα επικοινωνεί ξεκάθαρα αυτό που εσείς πρεσβεύετε σαν επαγγελματίας.

 

Το μυστικό για ένα επιτυχημένο λογότυπο είναι ο μελετημένος σχεδιασμός ενός εμπορικού σήματος που θα βοηθήσει αποτελεσματικά την εκάστοτε επιχείρηση ή ιδιώτη να επικοινωνήσουν την ιδιότητά τους στο ευρύ κοινό, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζεται η φιλοσοφία και οι αξίες τους μέσα από αυτό.

 

Το λογότυπο πρέπει είναι κάτι μοναδικό και θα πρέπει να παραμένει αμετάβλητο, γι’ αυτό και η σύλληψη και ο σχεδιασμός του θα πρέπει εξαρχής να γίνονται με απόλυτη σοβαρότητα, εχεμύθεια και ιδιαίτερη λεπτομέρεια.

“Ένα καλά σχεδιασμένο λογότυπο θα πρέπει να συνδυάζει τα τυπογραφικά και γραφιστικά στοιχεία με τέτοιο τρόπο, ώστε αφενός να εκφράζει απόλυτα το ύφος, τη φιλοσοφία, το όραμα, τις αξίες και τους στόχους της εταιρίας/οργανισμού που εκπροσωπεί και αφετέρου να προσελκύει το κοινό στο οποίο απευθύνεται”

Διακρίσεις

Favourite Design 28.02.20 Melo  // Logo Design → περισσότερα

Favourite Design 11.02.19 Exotic Cars  // Logo Design → περισσότερα

Favourite Design 20.02.18  Antonis Koimas // Logo Design → περισσότερα

Design and Design 2017 Ivako // Logo Design

Favourite Design 24.05.17 Nutrition Balance // Logo Design→ περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙA ΑΠΟ ΤA

ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία και θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη διαδικασία σχεδιασμού ενός λογοτύπου και της εταιρικής ταυτότητας, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας.